Jobba hos oss

E-Commerce Manager

Sew Fashion Stockholm AB expanderar sin svenska e-handelsplattform toppatterns.com genom etablering i Norge, Finland och Danmark. Vi behöver en person som kan ta ansvaret för vår nordiska digitala satsning och det dagliga operativa arbetet med att driva trafik och konvertering mot utsatta mål.

Vi söker dig med flera års erfarenhet av digital marknadsföring och e-handel. Du har erforderlig grundutbildning och goda kunskaper inom SEM, SEO, Google Analytics, AdWords, Sociala medier.
Du kommer att jobba med Loyalty programs, Cooperations/partnerships, kampanjer mm. Du behärskar svenska och engelska. Kunskaper i andra nordiska språk är en merit.

Du kommer att stöttas av och arbeta nära företagets grundare och VD som har stor erfarenhet av produkt och bransch. Tillsammans utvecklar vi en aktivitetsplan för att nå utsatta affärsmål.

Du är i början av din karriär och trivs med att arbeta i mindre företag med stort eget ansvar. Vi erbjuder flexibla arbetstider och en familjär arbetsmiljö. Fast lön. Tjänsten är f.n. deltid 50%.

Order & lageradministratör

Sew Fashion AB distribuerar textilprodukter till återförsäljare och privatpersoner i hela Norden. Vi är en del av det tyska mediebolaget BURDA och expanderar nu med nya agenturer och satsning på nya e-handelsplattformar.

Till vårt lager och kontor på Lidingö utanför Stockholm söker vi en person som ska ansvara för lager och orderadministration. I tjänsten ingår ordermottagning, plockning och paketering av lätta tillbehör till textil och sömnadsbranschen.

Vi söker en ansvarsfull och noggrann person med förmåga att anpassa sig till ett växlande arbetstempo. Du har datorvana och behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift. Tidigare erfarenheter av orderhantering och lagerarbete är en merit men inget krav.

Vi erbjuder flexibla arbetstider, fast lön och en trivsam och familjär arbetsmiljö.

Tillträde omgående. Provanställning som övergår i fast tjänst. Deltid 50-75%

För mer information om tjänsten kontakta: Catharina Jansson 070-715 89 29

Vi är en del av Burda International
Burda International is a globally operating media company. As the international arm of Hubert Burda Media, one of the largest German media companies, we are home to entrepreneurs and innovators creating products that are tailored to individual consumer needs around the globe. Building on our diversified print and digital brands we create new, innovative products, services and experiences. With our unique combination of locally rooted teams, profound market expertise and the leverage of our international organization, we are in a position to actively shape the rapidly changing media industry.